суботу, 12 січня 2019 р.

Звіт про проведення моніторингу якості дошкільної освіти

Звіт про проведення моніторингу якості дошкільної освіти в Плетеноташлицькому ЗДО «Берізка»
за І півріччя 2018-2019 н.р.

          В Плетеноташлицькому ЗДО «Берізка» було проведено моніторинг якості дошкільної освіти за І півріччя 2018-2019 н. р. Метою моніторингу є вивчення стану реалізації завдань Базового компонента дошкільної освіти, стану організації освітнього процесу в ЗДО. Моніторинг у ЗДО дозволяє вихователям своєчасно фіксувати рівні та динаміку розвитку дітей на різних етапах діяльності. Дослідження виявили рівень відповідності знань та умінь вихованців стандартам і вимогам Базового компоненту дошкільної освіти.
На основі отриманих результатів моніторингу, вихователі вирішили приділити більше уваги освітній лінії «Мовлення дитини» та «Дитина у світі культури».


Узагальнена діаграма показників засвоєння дітьми Плетеноташлицького ЗДО «Берізка» вимог комплексної освітньої програми «Дитина» та освітніх ліній Базового компоненту дошкільної освіти за І півріччя 2018 – 2019 н. р.






Узагальнена діаграма показників засвоєння дітьми середньої групи Плетеноташлицького ЗДО «Берізка» вимог комплексної освітньої програми «Дитина» та освітніх ліній Базового компоненту дошкільної освіти за І півріччя 2018 – 2019 н. р.


Узагальнена діаграма показників засвоєння дітьми старшої групи Плетеноташлицького ЗДО «Берізка» вимог комплексної освітньої програми «Дитина» та освітніх ліній Базового компоненту дошкільної
освіти за І півріччя 2018 – 2019 н. р.







Немає коментарів:

Дописати коментар