неділя, 19 листопада 2023 р.

Тиждень безпеки життєдіяльності дитини на тему : «Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра…»"

       На виконання наказу начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Злинської сільської ради С.В. Кравченко від 31.08.2023 року № 54-од «Про проведення Тижнів безпеки життєдіяльності у закладах освіти у 2023/2024 навчальному році» та наказу директора Н.А. Отліванової по Плетеноташлицькому ЗДО (дитячий садок) «Берізка»  від 06 листопада 2023 року №32- од було  проведено з 13 по 17 листопада 2023 року "Тиждень безпеки життєдіяльності дитини на тему : «Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра…»".

Під час тижня безпеки вихователями нашого садочка було проведено ряд цікавих форм роботи з вихованцями:  

      Заняття, рухливі, дидактичні, сюжетно-рольові ігри, інсценізації казок, бесіди, розгляд ілюстрацій, робота з лепбуком, перегляд мультфільму «Уроки тітоньки Сови. Пожежна безпека», екскурсія до пожежного щита ЗДО, моделювання ситуації: «Пожежа в лісі», робота з батьками.

   План основних заходів до Тижня знань безпеки життєдіяльності виконаний у повному обсязі та результативно. Діти отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності під час виникнення пожежі.











 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар