понеділок, 15 квітня 2024 р.

Тиждень безпеки життєдіяльності: "Дарма не бійся, але стережися!"

На виконання наказу начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Злинської сільської ради С.В. Кравченко від 31.08.2023 року № 54-од «Про проведення Тижнів безпеки життєдіяльності у закладах освіти у 2023/2024 навчальному році» та наказу директора  Н.А. Отліванової по Плетеноташлицькому ЗДО (дитячий садок) «Берізка»  від 08 квітня 2024 року №14- од було  проведено з 08 по 12 квітня 2024 року у Плетеноташлицькому ЗДО (дитячий садок) «Берізка» тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «

Дарма не бійся, але стережися!», з метою навчання малечі правилам безпечної  поведінки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій. 

 

 

 

 

 

 

 

     Заняття були організовані та проведені в формі колективної діяльності дошкільнят та вихователів. Під час навчання відпрацювали питання безпечної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій різного характеру, з якими можуть стикнутись у дитячому садку.

    
Діти показували свої знання класифікацій стихійних лих та правил реагування у разі їх виникнення.

    Цього тижня окрім теоретичних знань вони отримали важливі практичні навички з порятунку власного життя та допомоги оточуючим у надзвичайній ситуації. 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар